Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Postw: 31 Miejscowo: Birmingham Data rejestracji: 23.12.11
Dodane dnia 18-04-2012 23:15
mhm, no niestety, w Polsce po studiach po ogrodnictiwe (i zapewnie po większości studiów) pracy nie znajdziesz bo a)po dziennych masz wiedze (khemxD a przynajmniej powinno sie mieć, z doświadczenia jednak wiem, ze trudno pamietać co było na 1 roku;p), ale nie ma praktyki więc sayonara po zaocznych, jesli w trakcie sie pracowało w zawodzie, masz praktykę, no ale nie tę wiedzę co po dziennych więc...
osobiście polecam wyjazd, szczególnie jak ktoś zna język ang. i próbę zaczepienia się tutaj na praktyki w ogrodzie botanicznym >.>
poza tym, dochodzę do wniosku, ze zdecydowanie wolę ang. system szkolny niż polski, a przynajmniej jeśli chodzi o studia i zdobywanie kwalifikacji po liceum/zawodówce
Postw: 12 Miejscowo: Wygwizdów Data rejestracji: 04.04.12
Dodane dnia 12-08-2013 16:07
Wienc... (wszystkie błędy poczynione zostały z premedytacją), nudzi mi się. Znaczy, nie tak ogólnie, tylko w tym momencie, mam godzinę wolną i nie mam co robić a pisać mi się nie chce, ani czytać, ani no nie wiem, kwiatków sadzić... wienc sobie myślę, że wpadnę na forum, popaczę, zrobię trochę bałaganu, a tu... nie ma nawet co robić buuuu i nikogo nie ma
"While yhe wicked stand confounded,
call me with the Saints surounded".
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.