The Cold Desire
   Strona Główna FORUM Ekipa Sklep Banner Zasady nadsyłania prac WYDAWNICTWO
Grudnia 22 2024 04:11:38   
Nawigacja
Szukaj
Nasi autorzy
Opowiadania
Fanfiki
Wiersze
Recenzje
Tapety
Puzzle
Skórki do Winampa
Fanarty
Galeria
Konwenty
Felietony
Konkursy
ŚCIANA SŁAWY
Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek

POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner

Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Zobacz Temat
The Cold Desire | Różne | Głupawki nocą
Strona 8 z 10 << < 5 6 7 8 9 10 >
Autor RE: Zamiast shouta!
Demon Lionka
Uytkownik

Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11
Dodane dnia 21-02-2012 22:17
A ja nie uważam, żebym była jakaś strasznie brzydka :3 Jakbym była, to by ludzie uciekali na mój widok, a nie uciekają smiley
Wiem tylko, że jestem niefotogeniczna mocno, dlatego mam w ogóle bardzo mało swoich zdjęć smiley Moje koty są fotogeniczne smiley Koty mają mnóstwo zdjęć, ale one wychodzą ślicznie zawsze i wszędzie smiley

"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema
http://www.demon-lionka.deviantart.com/
Shat
Uytkownik

Postw: 114
Data rejestracji: 10.02.12
Dodane dnia 21-02-2012 22:28
Ja miałam wczoraj humor na marudzenie... xD ale to chyba przez gorączkę. Generalnie uważam, że jestem przeciętna. smiley Każda dziewczyna może wyglądać ŁADNIE, wystarczy dobra fryzura, makijaż i ubrania~ xDDD

ALE! Co do kotów... xD
ISZTAR~!!!!!!!!!!!

A ze zdjęciami to mam tak, że... z jednej strony nie lubię zdjęć, bo na większości zdjęć wyglądam jak rozjechany smerf. Mam ładne zdjęcia, ale te należą do wyjątków... xD ale z drugiej strony KOCHAM zdjęcia. Kocham je potem oglądać i przypominać sobie dane sytuacje. W liceum zawsze nosiłam aparat do szkoły i robiłyśmy sobie z (byłą)przyjaciółką całe mnóstwo durnych zdjęć. xD

Na studiach trochę mniej... chociaż też. smiley Teraz postanowiłam znowu nosić aparat na zajęcia! ^O^

"EARTH to pervert staring at my hot body!"
"Stop that. You're distracting me from looking at you."
"I'm not a peice of meat!"
"Tell that to my dick right now."
"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj
Szehina
Uytkownik

Postw: 270
Data rejestracji: 21.11.11
Dodane dnia 22-02-2012 01:12
Jest absolutnie KUCI-PUCI smiley Niemniej... powinna pójść na obowiązkową dietę xD

Kiedyś rysowałam, jednak dałam sobie z tym spokój xD Ale tak sobie oglądając deviantart naszła mnie ochota na gryzdanie xD Co prawda 2 lata przerwy, ale pamiętałam, jak trzymać ołówek. A to takie małe coś, bez takiego czegoś xP
http://i851.photobucket.com/albums/ab74/Persefona23/IMG000435.jpg
Edytowane przez Szehina dnia 22-02-2012 01:29
Demon Lionka
Uytkownik

Dodane dnia 22-02-2012 10:29
Nie widać, że miałaś dwa lata przerwy! :3 Powinnaś koniecznie rysować dalej, bo szkoda, żeby takie śliczne rysunki nie powstawały! :3

Mikkao
Uytkownik

Postw: 21
Miejscowo: Kraków
Data rejestracji: 15.11.11
Dodane dnia 22-02-2012 10:41
Jezu, my zdjęcia swoje pokazujemy? XD Dobra, brace yourselves, bo normalnie chyba będę pierwszym facetem, który się tutaj pokaże [a jak nie to mnie skorygować, bo męża szukam ;>].

http://i256.photobucket.com/albums/hh178/Mikao6/33b2a6be.jpg

Wklejać do posta nie będę, bo jeszcze się przestraszycie no ale generalnie oto najnowsze zdjęcie Mikkiego i zawsze towarzyszącej mu wagi kuchennej w tle [podejrzewam, że może to być najnowszy Pokemon ;>]. All in all: paCZ na moją tFarz. XD A teraz lezę przejrzeć zdjęcia innych, coby stalkerzyć jakbyście się kiedykolwiek w Krakowie pojawili. ^^
Pandorzaste
Uytkownik

Postw: 36
Data rejestracji: 19.02.12
Dodane dnia 22-02-2012 11:18
Dokładnie o to mi chodziło. Wystarczy w Polsce napisać "podnosić samoocenę" a już mamy społeczny ferment i oburzenie. Ale z czego to oburzenie? Z czego stwierdzenie o pustych laskach? Jeśli chcecie popatrzeć na zdjęcia przywodzące na myśl "puste laski", to o ile wiem, takie wrzuca się przede wszystkim na n-k, koniecznie w negliżu smiley. Najlepiej, jeśli konto składa się tylko z takich zdjęć i rodzi pytanie, czy dana pani naprawdę traktuje samą siebie tak przedmiotowo.

W żadnym miejscu nie napisałam, że to coś złego, że na forum ludzie pokazują innym, jak wyglądają (potrafi to być zresztą przydatne, jak ktoś ma pamięć do twarzy i na kogoś wpadnie w realu, to można pogadać). I wciąż mam wrażenie, że większość dziewczyn- tych normalnych, żeby nie było- narzeka na swój wygląd, bo tak wypada. I tak nas wychowano. To też.

Wbrew pozorom nie zawsze mam coś złego na myśli smiley.

BTW, koty są faktycznie bardzo fotogeniczne. Ale ok, o kotach nie powinnam pisać, bo jestem kociolubna bardzo. Fajnie by było mieć kota i się nie udusić jednocześnie... Niestety, alergie są ZUE.

Szehina, mi się wydaje, że faktycznie powinnaś do rysowania wrócić. Jest tu jasno zaznaczony styl, jest poprawność proporcji, rysunek ma w sobie to coś, więc może warto nieco czasu wygospodarować. W miarę możliwości, rzecz jasna.
Shat
Uytkownik

Dodane dnia 22-02-2012 11:43
Pandora, rzeczywiście większość się tak zachowuje, bo tak wypada. smiley U mnie niestety jest to wynik głębokich kompleksów w dużej mierze spowodowanych 13-letnią przyjaźnią z mega śliczną dziewczyną. Przy niej po prostu czułam się jak mały skrzat. xD Zwłaszcza, że wszyscy faceci zwracali uwagę tylko na nią... i wszyscy nasi wspólni znajomi (faceci) byli w niej zakochani i często chodzili do mnie po rady, jak mogliby ją poderwać.
Od kilku lat pracuję nad sobą... i sądzę, że potrafię już obiektywnie na siebie spojrzeć i ocenić. xD Ale nadal mam odruch, że jak ktoś mówi mi komplement, to po prostu nie wierzę. xP Szukam ukrytego motywu~

Mikki, przestań się chwalić tym, czego na tym zdjęciu NIE MA!

Szehina, wróć do rysowania. smiley Rzeczywiście byłoby szkoda, gdybyś zaniedbała takie zdolności.

O! Pandora! xD Zapomniałabym... alergie są zUe! I prawdę mówiąc... też mam. smiley Pierwszy miesiąc z Isztar to były tortury. Na siłę brałą ją do łóżka i przez miesiąc chodziłam z wysypką, którą rozdrapywałam do krwi... opuchniętymi oczami, przez które ledwo widziałam... z cieknącym nosem, od którego nie mogłam oderwać chusteczki... xD i w ogóle umierałam. Potem zaczęło się uspokajać, chociaż jak moja pani alergolog się dowiedziała, to prawie mi łęb urwała... Wiele lat wcześniej się z nią pokłóciłam, jak kazała mi oddać psa do schroniska, bo grozi mi astma. xP Powiedziałam jej wtedy, że prędzej ją do schroniska oddam... na swoje usprawiedliwienie miałam tylko kilka latek! xDDDD
A teraz jest w miarę ok. Jak jadę do domu na weekend to trochę pokicham, posmarkam... po czesaniu Isztar trochę wysypki... xD ale poza tym się trzymam. ^^v

"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj
Mikkao
Uytkownik

Dodane dnia 22-02-2012 12:10
@Master: Ja się nie chwalę, to jest po prostu najnowsze zdjęcie moje i tyle! XD
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 22-02-2012 14:40
Kiedyś ktoś powiedział, że uśmiech to połowa pocałunku. Widząc zdjęcie Makkao natychmiast sobie o tym przypomniałam ^^

Naprawdę wam się podoba ten rysunek? Dziękuję z całego serca, może rzeczywiście wrócę do rysowania. Cieszę się, że czasem coś mi wyjdzie proporcjonalnego smiley Stare prace są naprawdę straszne. Ale teraz napatrzyłam się na wasze rysunki i może wpłynęło to jakoś pozytywnie na mój durny mózg ^^
Edytowane przez Szehina dnia 22-02-2012 14:40
naru
Uytkownik

Postw: 130
Data rejestracji: 08.01.12
Dodane dnia 22-02-2012 15:18
mikkao wiking dal foty...ale to hetero jest, totez on szuka zony smiley ....a btw kto do diaska aqu glupot na temat mego wygladu naopowiadal? zaje...e ..smiley kurde no xD

5313685
kkohaku
Uytkownik

Postw: 517
Miejscowo: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 22-02-2012 15:43
Nie zgadzam się, że wychowanie sprawia, że dziewczyny pokazują swoje zdjęcia i narzekają na wygląd. To raczej tak szeroki temat, że nie można go zamykać tylko w kategoriach złe wychowanie, bądź tak wypada. Oczywiście jesli barć pod uwagę panny z nk i innych portali to raczej jest to narzucony sposób myślenia, który wynika z naśladowania innych. Ale nie wrzucajmy do worka wszystkich. Świat pokazuje nam sztuczne piękno i wmawia laskom, że jesli tak nie wyglądają to faceta nie znajdą, pzy okazji dając mylne wyobrażenie o tym jak płeć brzydka podchodzi do kobiet.
A co do nas, dziewczyn, które nie są aż tak skażone schematami z mediów, narzekamy prześmiewczo, raczej nie robiąc z tego poważnego tematu, który naruszony wzbudza smutek i przygnębienie.
A raczej temat wątku sam mówi, ze to głupawki i wraz z dziewczynami tak do tego podeszłyśmy smiley
A kompleksy można dzielić na te wynikające z wychowania rodzinnego lub to w jakim otoczeniu znajdziemy się za młodu, plus jak bardzo pozwolimy sobie takim schematom wejśc na głowę smiley A każda normalna kobieta ma kompleksy, ale jedna potrafi się z nich śmiać, nie wyolbrzymiać, a inna płakać nad nimi smiley

Szehinko bracie *_____* rysuj, rysuj smiley już wiem po kim ja rysuje x3 Super i proporcje i włoski <3 muszę Cię przycisnąć >__>
3566150 http://kkohaku.deviantart.com/
Demon Lionka
Uytkownik

Dodane dnia 22-02-2012 20:24
Ja to i tak najbardziej lubię zdjęcia dziewczyn pozowane, z odpowiednią, wystudiowaną miną, fryzurą, ubraniem - i dopisek "a takie tam, z zaskoczenia" XDDD

Pandorzaste
Uytkownik

Postw: 36
Data rejestracji: 19.02.12
Dodane dnia 22-02-2012 23:08
Kkohaku, nie, to nie tylko sprawa wychowania, tylko bardzo szeroki temat, oczywiście. Część z niego mieści się w pojęciu płeć kulturowa, na innym dziale jest zresztą taki temat (przez który zresztą się zarejestrowałam na forum XD). To część tylko i zgadzam się. Wciąż też wyjaśniam, że nie rzucam w prawo i w lewo oskarżeniami o nie wiadomo co. Nie rzucam, nic do nikogo tutaj nie mam, też mam foty na necie z pyskiem moim. Z bardzo podobnych przyczyn.

Myślę też, że wmawia się nie tylko, że nie znajdą faceta, ale że ogólnie marne z nich kobiety. I w ogóle fuj fuj. Zbyt wiele naczyń połączonych w myśleniu, że tak powiem.

Fakt, "takie tam z zaskoczenia" są dobre XD.

Shat, ja na komplementy jestem w ogóle uczulona XD. O wiele ciężej, niż na wszystkie koty świata smiley.

Dobra, wracam do gotowania, bo mi zaraz kuchenka wybuchnie smiley.

Mikkao
Uytkownik

Dodane dnia 23-02-2012 07:25
naru napisał/a:
mikkao wiking dal foty...ale to hetero jest, totez on szuka zony smiley

A to ja nie dziękuję, w żonę mu się nie zamienię. XD No nic, szukam dalej. Drukujta dzieci te moje zdjęcia i rozdawajcie niezamężnym kolegom. ;> XD jk
Pincer
Uytkownik

Postw: 4
Data rejestracji: 12.02.12
Dodane dnia 24-02-2012 23:37
ok naru chciała to proszę fota:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/38548_1454164046444_1603607548_31110261_4990834_n.jpg
Shat
Uytkownik

Dodane dnia 25-02-2012 17:34
Łaaaa~ fajne zdjęcie!!! xD Masz więcej? Bo domyślam się, że to była cała sesja. ;DDD

-Min7girl @ lj
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11
Dodane dnia 26-02-2012 13:45
W końcu trzeba będzie założyć temat "foty forumowiczów"... Shat, wrzuć zdjęcia Isztar! Uwielbiam Twojego kota.

"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss
http://musivum.livejournal.com/profile
Shat
Uytkownik

Dodane dnia 26-02-2012 15:15
Lol... przecież wrzuciłam! Cały folder z jej zdjęciami, ponad 200. xD

-Min7girl @ lj
Ome
Uytkownik

Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11
Dodane dnia 26-02-2012 18:10
Widać naprawdę muszę zmienić soczewki...

"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss
http://musivum.livejournal.com/profile
Szehina
Uytkownik

Dodane dnia 26-02-2012 21:45

Jak już wspominałam na chacie, podoba mi się. Połączenie shinigami z ninja xD
Ale ,,tamte" zdjęcia to jakaś ściema smiley (Naru, nawet nie próbuj podskakiwać xP).
Strona 8 z 10 << < 5 6 7 8 9 10 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Uytkownika

Haso

Nie jeste jeszcze naszym Uytkownikiem?
Kilknij TUTAJ eby si zarejestrowa.

Zapomniane haso?
Wylemy nowe, kliknij TUTAJ.
Nasze projekty
Nasze stałe, cykliczne projekty

Tu jesteśmy
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć

Ciekawe strony

Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.

Myar
22/03/2018 12:55
An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie smiley

Limu
28/01/2018 04:18
Brakuje mi starego krzykajpudła :c.

An-Nah
27/10/2017 00:03
Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017 smiley

Aquarius
28/03/2017 21:03
Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.

Aquarius
28/03/2017 21:02
Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.

Archiwum