Autor |
Czego s艂uchamy |
An-Nah
U縴tkownik

Post體: 454
Miejscowo舵: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 14-01-2012 08:39 |
|
|
Ja w tej chwili: najnowszej p艂yty Nightwisha. I jestem absolutnie zachwycona tym, w jak膮 stron臋 zesp贸艂 idzie. Bo o ile uwielbia艂am p艂yty nagrane z Tarj膮, o tyle dopiero "Dark Passion Play" by艂a dla mnie objawieniem, a utw贸r "The Poet and the Pendulum" uwa偶am za objawienie. I bardzo mnie cieszy, 偶e "Imaginaerum" idzie w t臋 stron臋, w stron臋 eksperymentowania z form膮, z gatunkami muzycznymi, kt贸rych zesp贸艂 dot膮d nie tyka艂 (jazz!). I 偶e to jest concept album, a nie tylko zbi贸r piosenek 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
RE: Czego s艂uchamy |
Kasai
U縴tkownik
Post體: 76
Miejscowo舵: Opole
Data rejestracji: 11.01.12 |
Dodane dnia 14-01-2012 17:01 |
|
|
"Dark Passion Play" by艂a dla mnie objawieniem, a utw贸r "The Poet and the Pendulum" uwa偶am za objawienie.
Ha ! Od razu mi lepiej ! XDDDD
Ja?
Ostatnio odkurzy艂am Poisonblack i Sentenced, pozatym to Bling Guardian i tego typu cuda XD Amorphis, Sonta Arctica... I Sonety Szekspira czytane przez Alana Rickmana *---* |
|
Autor |
Demon Lionka
U縴tkownik

Post體: 489
Miejscowo舵: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 14-01-2012 17:42 |
|
|
A ja s艂ucham tego ;3 http://www.youtube.com/watch?v=hfSUndzpoHE&list=FLje9uLaxh57K7Zu0z4UA-yQ&index=1&feature=plpp_video Na d艂u偶sz膮 met臋 okropne, jak tak my艣l臋, ale wpad艂o mi w ucho, kiedy puszczali na Radiu Anime24, znalaz艂am sobie na YouTube i m臋cz臋 drugi dzie艅 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Post體: 517
Miejscowo舵: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 14-01-2012 20:16 |
|
|
An-Nah napisa艂/a:
Bo o ile uwielbia艂am p艂yty nagrane z Tarj膮, o tyle dopiero "Dark Passion Play" by艂a dla mnie objawieniem, a utw贸r "The Poet and the Pendulum" uwa偶am za objawienie.
Ostatnio zacz臋艂am tego s艂ucha膰 i jest par臋 kawa艂k贸w, kt贸re m臋cz臋, a kt贸re napajaj膮 mnie wen膮 i mog臋 pisa膰 xD
Oh ja s艂ucham ostatnio spokojnej muzyki, polecam pana http://www.youtube.com/watch?v=WQa6GSIjht4 |
|
Autor |
Shat
U縴tkownik

Post體: 114
Data rejestracji: 10.02.12 |
Dodane dnia 10-02-2012 15:27 |
|
|
Imaginaerum jest BOSKIE! To dopiero objawienie. xD DPP w por贸wnaniu do Imaginaerum wypada wr臋cz blado... xD I z niecierpliwo艣ci膮 czekam na film. ^O^O^O^O^
A tak poza tym... s艂ucham du偶o r贸偶nych, dziwnych rzeczy. Po prostu taka przekroj贸wka po 艣wiecie. Kocham fi艅ski metal, w og贸le metal symfoniczny... japo艅ski rock.... a nawet troch臋 korea艅skiego pop'u. ^^' *guilty*
Ostatnio mam faz臋 na t膮 piosenk臋, dzi臋ki kt贸rej prze偶y艂am sesj臋! xD
Big Bang - Lies
Dwa tygodnie temu na moich urodzinach, jak g艂upie fa艂szowa艂y艣my z moj膮 kole偶膮nk膮... ^^' ale przynajmniej reszta znajomych mia艂a z nas ubaw.
O! A poza tym nasz艂o mnie na tradycyjn膮 muzyk臋 chi艅sk膮 i to leci zap臋tlone -> PLAYLISTA Beautiful Traditional Chinese Music
"EARTH to pervert staring at my hot body!"
"Stop that. You're distracting me from looking at you."
"I'm not a peice of meat!"
"Tell that to my dick right now."
"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj
Edytowane przez Shat dnia 10-02-2012 15:30 |
|
Autor |
An-Nah
U縴tkownik

Dodane dnia 16-03-2012 11:20 |
|
|
Thomas Bergersen. BadWolf mnie zatru艂a. Moja nowa mi艂o艣膰. Ach, pisanie Angel's Crusade i ko艅czenie kampanii przy takiej muzyce to b臋dzie co艣 wielkiego...
Pr贸bka:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=o65GSQPRhhw
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
Ome
U縴tkownik

Post體: 301
Miejscowo舵: Pot臋偶ny Ksi臋gozbi贸r
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 16-03-2012 13:08 |
|
|
O, pi臋kne! Chyba Ty w艂a艣nie zaczynasz zatruwa膰 mnie. Z艂ej Wilczycy nale偶膮 si臋 podzi臋kowania za przyniesienie tej trucizny 
"No wiesz, standardy musz膮 by膰. Jak jest licealista, to koniecznie musi mie膰 ch艂opaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo w艂a艣ciciela sklepu z kosiarkami".
殴r贸d艂o cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
BadWolf
U縴tkownik

Post體: 27
Miejscowo舵: Warszawa
Data rejestracji: 05.03.12 |
Dodane dnia 16-03-2012 14:39 |
|
|
To trzeba by艂o od razu m贸wi膰, 偶e zapotrzebowanie jest, ja mam hopla na punkcie muzyki . A "Illusions" jest albumem, kt贸ry praktycznie ca艂y przyporz膮dkowa艂am moim postaciom, ka偶dy i ka偶da ma sw贸j theme song. 
A pan Thomas Bergersen robi muzyk臋 艣wietn膮 tak偶e jako po艂贸wka duetu, zwanego jako Two Steps From Hell. Te偶 polecam.
Tak poza tym, mam postacia, kt贸ry zagarnia sobie wszystkie dobre kawa艂ki jakie us艂ysz臋 jako "swoje". Ostatnio pad艂o na to:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-m7e7tCn7Bk#!
as you have done, so be it upon you |
|
Autor |
Pandorzaste
U縴tkownik

Post體: 36
Data rejestracji: 19.02.12 |
Dodane dnia 16-03-2012 18:47 |
|
|
Ja si臋 ostatnio znowu zap臋tli艂am na Muse z kawa艂kami 30 second to mars i Turnauem na dobranoc. Ciekawa mieszanka. Jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi, Turnau mi przypasowa艂 do ostatniego tomu G艂odowych Igrzysk. Prosz臋 nie pyta膰, nie rozumiem te偶. |
|
Autor |
An-Nah
U縴tkownik

Dodane dnia 16-03-2012 18:50 |
|
|
Oooo, a kt贸ra piosenka tak ci podpasowa艂a?
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
this is war |
|
Autor |
tygrusia
U縴tkownik

Post體: 31
Miejscowo舵: Birmingham
Data rejestracji: 23.12.11 |
Dodane dnia 17-03-2012 10:07 |
|
|
A ja ostatnio g艂贸wnie s艂ucham soundtracki - nagminnie z you're beautiful i Mary stayed out all night. Poza tym uwielbiam 'run away' z beautiful people wersja UK http://www.youtube.com/watch?v=Re6WWGI_py8
A reszta to g艂贸wnie dir en grey (niespodziankaxD), 2NE1, Nightwish, Piosenki 艁ada Gorpienko czyli generalnie misz masz plus co si臋 kliknie na youtubue ;3 |
|
Autor |
Morek
U縴tkownik

Post體: 15
Miejscowo舵: Wo艂omin
Data rejestracji: 12.05.12 |
Dodane dnia 16-05-2012 22:50 |
|
|
Ja od roku s艂ucham piosenek z glee, i soundtracku z ,,,Super natural"..i co jest dziwne zakochana jestem W piosenkach z Disneya. Uwielbiam te偶 BIGBANG i Lil Waynea. S艂ucham r贸wnie偶 Evanescence, Kansas, Budki suflera, D偶emu...A reszta to to co mi wpadnie w ucho..
呕yj臋..no i jestem.. |
|
Autor |
naru
U縴tkownik
Post體: 130
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 18-05-2012 20:09 |
|
|
mnie ostatno wpadl w ucho boysband....normalnie raczej omijam, ale w sam raz the wanted brzmi dobrze, maja bardziej "klubowe" niz takie slodko popowe piosenki, no i adresatkami raczej nie sa dziewczyny tak ponozej 17 < conajmniej moja odczucie>, a z czego sa najbardziej znani? chyba z tej piosenki : http://www.youtube.com/watch?v=2ggzxInyzVE&ob=av2n
btw Morek tak tez uwielbiam piosenki z glee, a co do piosenek z disneya...mam 5 letniego kuzyna wiec wiekszosc utworow znam na pamiec 
Edytowane przez naru dnia 18-05-2012 20:10 |
|
Autor |
Morek
U縴tkownik

Post體: 15
Miejscowo舵: Wo艂omin
Data rejestracji: 12.05.12 |
Dodane dnia 18-05-2012 21:35 |
|
|