Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Postw: 76 Miejscowo: Opole Data rejestracji: 11.01.12
Dodane dnia 02-10-2012 21:22
Jadę na Bakę i właśnie załatwiam nam stoisko, ale w między czasie chciałam poprosić Was o pomoc, otrzymałąm od organizatorów mail z taką oto treścią :
Niestety nie miałam pomysłu jak napisać o patronacie strony, której tematyką
jest yaoi, tak żeby nie pisać wprost co jest tematyką strony... Niestety staramy
się w tym roku nie rzucać w oczy z tego typu tematyką, ze względu na problemy
jakie miały konwenty w ostatnich czasach - z którymi my również się spotkaliśmy.
Jak macie pomysł jak to ładnie ubrać w słowa, to z chęcią podmienię tekst
Postw: 454 Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2 Data rejestracji: 24.10.11
Dodane dnia 02-10-2012 21:47
To może tak: "Wydawnictwo i strona The Cold Desire przeznaczona jest tak dla wszystkich zainteresowanych trudną tematyką LGBTQ, jak i dla miłośników niecodziennych romansów."
Czy użycie skrótu LGBTQ jest zbyt explicite?
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war
Postw: 489 Miejscowo: Hell, as usual ;3 Data rejestracji: 03.11.11
Dodane dnia 03-10-2012 00:43
Jest przede wszystkim niezrozumiałe dla kogoś, kto zna tylko i wyłącznie pojęcie yaoi Ale nie wiem, jak inaczej to obejść, bo "relacje męsko-męskie", "treści homoerotyczne" czy "romanse męsko-męskie" jeszcze bardziej wykładają kawę na ławę XD
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.