Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Postw: 517 Miejscowo: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 17-07-2012 00:44
Wydawnictwo Nasze gościło pierwszy raz na konwencie Można powiedzieć, że Animatsurii było naszym pierwszym krokiem, który pozwolił Nam szerzej poznać naszych przyszłych klientów i czytelników
Na początku dziękuje Allantiee, Black i Little Lady Punk za pomoc w stoisku, wspólnego narzekania na twarde siedziska, wspieranie się kiedy dopadał nas głód i tachania wszystkich rzeczy po schodach xD Atmosfera była wesoła, pełna poważnych rozmów czy wspólnego popadania w stan ''zombie'' kiedy dochodziła 22 i zmęczenie dawało o sobie znać xD
A tak ogółem myślę, że jak na pierwszy konwent było bardzo dobrze Oprócz wesołych pisków na widok pinsów z napisem ''Szukam Seme'' , było też parę zaskoczonych min panów, kiedy to po sięgnięciu po ''Siewcę Historii'' otrzymywali pytanie ode mnie: czy lubią yaoi i ten ich popłoch w oczach xD Ale, ale zauważyłam, że książki to bardzo rzadki widok na konwentach, dlatego każdy sięgał po Nasze pozycję z lekkim zaskoczeniem, że ''Siewca'' to nie 500 stronowy komiks!
Dziękuje tym co zajrzeli na nasze stoisko, przewertowali książki, powzdychali, pouśmiechali się i z miłą ochotą zabrali ulotkę Czekam na Wasz ślad tutaj w postaci opinii na temat zakupionych produktów, czy wysłania do Nas swojej twórczości pod postacią literacką czy komiksową
Wnioski wyciągnięte, wiadomo co poprawić, co jest zbędne Notesik uwag i życzeń zapisany Najważniejsze: Yaoiści też istnieją!
A tu parę zdjęć xD! Trochę nie wyraźnych, ale jak widzicie było w czym wybierać
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.