Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Postw: 33 Miejscowo: Zielona Góra / Poznań Data rejestracji: 22.03.12
Dodane dnia 25-09-2012 21:27
Kochani, a jakiej muzyki słuchacie? A może lubicie tak jak i ja śpiewać i brać udział w karaoke?
Bo ja poszukuję takich lubiących, moi znajomi niestety za bardzo się krępują bo są zdania ,że karaoke jest dobre tylko dla tych, co śpiewać potrafią, a to przecież nie prawda. Według mnie, chodzi po prostu o dobrą zabawę, jeśli się muzykę słyszy, to przecież nie sposób nie zacząć w pewnym momencie spiewać...To ma być przyjemne, a zwłaszcza gdy się bierze w czymś takim udział z innym, którzy niekoniecznie mają słuch~
A co Wy myślicie na temat muzyki i śpiewania?
Postw: 517 Miejscowo: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 26-09-2012 00:06
Ja chętnie pójdę z Tobą na karaoke xD Ale wiesz, takie max 5 osób, coby nie zrobić z siebie pośmiewiska, a dobrze się bawić ;D
Swoją drogą zawsze chciałam śpiewać. Niestety moja babcia dawno temu to u mnie skutecznie zabiła, kiedy po mojej piosence, z której byłam strasznie dumna powiedziała, że śpiewam strasznie T__T Nie lubię mojej babci.
Żałuje, że nie zobaczyłam jak śpiewasz na Animatsurii
karaoke..nigdy nie bylam, ale z checia bym poszla a co do spiewania, po serii chryoek ktore zaatakowaly gardlo glos poszedl sie ....ee no nie jest juz tak dobry jak byl , wiec pogrom sluchaczy by raczej byl
a co do muzyki ja raczej mam tak, iz automatycznie sobie "podryguje" w pracy z boku to musi wygladac dziwnie , ale nikt sie nie uskarza, no dobra moze szef jak cos do mnie gada i jak skonczy to wyciagam sluchawke z ucha i sie pytam " co? "
Postw: 33 Miejscowo: Zielona Góra / Poznań Data rejestracji: 22.03.12
Dodane dnia 26-09-2012 19:41
Yay! Kochane jesteście <3 fantastycznie, bo tak to nigdy nikt nie chce TT
Kkohaku, jeszcze nie raz będziesz miała okazję posłuchać ja często śpiewam hahaha w końcu będziesz miała dość~
Naru- dzisiaj spiewałam przy myciu okien...szkoda ,że okna były otwarte i ludzie za nimi patrzyli raczej ... jak na dziwną bahaha
Postw: 517 Miejscowo: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 28-09-2012 01:42
Powinnaś śpiewać na stoisku na konwentach ;D No mam nadzieje, że w końcu uda mi się posłuchać, bo jak na razie tylko legendy chodzą ;p
Ale śpiewałaś przy oknie po koreańsku?XD TO się mogli dziwnie patrzeć ;p
Ja już blog ukochałam :]
To na karaoke trzeba iść =__= Naru wracaj do Polski xD
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.