Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Coś tutaj ktoś z czymś takim? A po polsku: są tutaj jacyś akwaryści, co zechcieli by się pochwalić obsadą? Baniakiem? Stażem? Okazami?
-----
"Złe pisarstwo to coś więcej niż sprawa gównianej składni czy błędnej obserwacji; złe pisarstwo powstaje zwykle z upartej odmowy opowiedzenia o tym, co ludzie tak naprawdę robią - dopuszczenia do myśli faktu, że, powiedzmy, czasami mordercy przeprowadzają staruszki przez ulicę."
(S. King )
"Stokroć wolę piszącego tak, jak to kiedyś modą stać się może, niż piszącego zgodnie z obowiązującą modą."
(G. Lichtenberg)
Postw: 489 Miejscowo: Hell, as usual ;3 Data rejestracji: 03.11.11
Dodane dnia 27-05-2012 12:57
Moja siostra miała akwarium X3 Welony tam trzymała, cztery sztuki, każdy miał swoje imię X3 Akwarium straciło rację bytu, kiedy siostra nie nasunęła dobrze górnej pokrywy, a mój ówczesny kocurek Gluś odłowił wszystkie ryby i je zeżarł X3 Ponieważ u nas zawsze są koty, z posiadania akwarium zrezygnowaliśmy zupełnie
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema
U mnie też zawsze są koty. Wystarczy mieć akwarium z pokrywą. Widok kota rozciągniętego na nagrzanej od włączonego światła pokrywie - bezcenny.
-----
"Złe pisarstwo to coś więcej niż sprawa gównianej składni czy błędnej obserwacji; złe pisarstwo powstaje zwykle z upartej odmowy opowiedzenia o tym, co ludzie tak naprawdę robią - dopuszczenia do myśli faktu, że, powiedzmy, czasami mordercy przeprowadzają staruszki przez ulicę."
(S. King )
"Stokroć wolę piszącego tak, jak to kiedyś modą stać się może, niż piszącego zgodnie z obowiązującą modą."
(G. Lichtenberg)
Postw: 15 Miejscowo: Wołomin Data rejestracji: 12.05.12
Dodane dnia 29-05-2012 10:26
Oo ja miałam akwarium takie wielkie.. tata się nim zajmował mieliśmy glonojady i neonki i takie inne, ale potem tata stwierdzil, że nie ma już na to czasu i oddał akwarium..
Postw: 15 Miejscowo: Wołomin Data rejestracji: 12.05.12
Dodane dnia 29-05-2012 10:28
Oo ja miałam akwarium takie wielkie.. tata się nim zajmował mieliśmy glonojady i neonki i takie inne, ale potem tata stwierdzil, że nie ma już na to czasu i oddał akwarium..
A ja "wychowałam się" w sklepie zoologicznym. Spory kawał dzieciństwa spędziłam między akwariami. I ostatnio, w nowo otwartym sklepie zwierzakowym, sprawdziłam - nadal pamiętam, jak się zwą poszczególne typki, beztrosko pływające tam i z powrotem, tam i z powrotem...
Inna rzecz, że zbyt długie patrzenie na rybki działa mi na nerwy. Niby to ładne, niby dekoracyjne, ale... coś w tym pływaniu tam i z powrotem jest irytującego. Jak pisze kkohaku - ani tego pogłaskać, ani wejść w jakąś interakcję. Zresztą, może mój kot zechciałby własne rybki, ale ja tam wolę, żeby polował na muchy - przynajmniej z tego jakiś pożytek.
Postw: 517 Miejscowo: Warszawa Data rejestracji: 04.12.11
Dodane dnia 21-07-2012 19:19
Rybko to trzeba naprawdę lubić i nimi się interesować Chociaż są chyba dobre jak ktoś ma mało czasu na zajmowanie się ogólnie jakimkolwiek zwierzakiem. W końcu nie wyprowadzasz rybek, nie wiem jak z lekarzem, pamiętać trzeba tylko o jedzeniu i czyszczeniu akwarium. Mimo wszystko koty można przytulić, pogadać, pobiegać z nimi po ogródku xD Z psami również ;> Rybki ładnie się prezentują.
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.