Autor |
Liiiimmuuu wita? :D |
Limu
Uytkownik
Postw: 8
Data rejestracji: 12.11.11 |
Dodane dnia 12-11-2011 21:38 |
|
|
Nareszcie! Tak, założyłem tu konto, miałem założyć już dobre parę lat temu, lecz tego nie zrobiłem z powodów bliżej nie sprecyzowanych..
No dobra, może więcej kultury, więc:
Witam wszystkich tutaj, a także witam tych co jeszcze nie założyli konta, choć pewnie i tak to za niedługo zrobią 3;!
Jestem płci "tej_mniej_pięknęj", co już można było zauważyć po końcówkach, moim hobby jest masowe pochłanianie opowiastek yaoi, a także uprawianiem przeróżnych sportów. Moimi ulubionymi książkami są wszystkie z pod ręki Christophera Paoliniego (Seria: Dziedzictwo).
Moim marzeniem jest napisanie dobrej opowieści yaoi, lecz ze względu na to że jestem całkowitą pokraką w pisaniu, będzie trudno zrealizować mi te marzenie.. Bardzo lubię śpiewać, ale tylko Polskie piosenki, angielskie są be. Słucham "mocnej_i_ ciężkiej_jak_pociąg_towarowy_z_trotylem" muzyki...
Chyba tyle. Wiem, dużo tego.. No ale mam nadzieje ze chociaż jedna osoba to przeczyta ;3. Pozdrawiam : Limu. |
|
Autor |
RE: Liiiimmuuu wita? :D |
Aquarius
Super Administrator
Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 12-11-2011 22:03 |
|
|
Witam w imieniu administracji
Co do napisania dobrej powieści yaoi proponuję najpierw napisać zwykłą powieść yaoi i umieścić ja u nas, a potem uważnie słuchać słów krytyki i ćwiczyć warsztat. Aż w końcu powstanie super dobra powieść
Co ty na to?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Dodane dnia 12-11-2011 22:06 |
|
|
Chyba to przemyśle, może i nawet za niedługo przybędzie tu jakaś powieść napisana przez "Limu'a" P:, Dzięki za przeczytanie mojego wywodu na temat mnie i za radę! |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 12-11-2011 22:36 |
|
|
No wiesz, funkcja admina strony do czegoś zobowiązuje
A na poważnie: jeżeli, tak jak ja, neistety chcąc nie chcąc, przeczytasz wszystko na naszej stronie, to zobaczysz, ze nie wszystkie utwory są jakieś super albo coś. Niektóre z nich zebrały więcej krytyki niż pochlebnych opini. Może więc z twoim "tworkiem" nie będzie tak źle.
Dlatego też pisz i przysylaj. Aktualki robione są co sobota, nie załapiesz sie an jedną, to moze zdąrzysz na kolejną.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Dodane dnia 12-11-2011 22:43 |
|
|
Ok! Dzięki wielkie za motywacje P... Mam nadzieje że napiszę coś zjadliwego ;3. |
|
Autor |
Ome
Uytkownik
Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 13-11-2011 00:27 |
|
|
Cześć Jak dobrze widzieć, że kolejni użytkownicy zasilają forum!
A jaka to jest dokładnie ta "mocna i ciężka jak pociąg towarowy z trotylem muzyka"?
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Dodane dnia 13-11-2011 08:45 |
|
|
Chodzi mi o kapele typu: Strapping Young Lad i Antygama, taka po prostu,... "ściana dźwięku". |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik
Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 13-11-2011 09:16 |
|
|
Hej Limu, miło poznać Baw się dobrze i w ogóle I powodzenia w pisaniu, mam nadzieję, że uda ci się stworzyć coś ciekawego
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Saraknya
Uytkownik
Postw: 17
Data rejestracji: 06.11.11 |
Dodane dnia 13-11-2011 14:22 |
|
|
Ja również witam Pisz, pisz chętnie przeczytam coś nowego
|
|
Autor |
Ome
Uytkownik
Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 13-11-2011 15:24 |
|
|
Nie znam tych kapel, ale może zechcesz się podzielić jakimś ich dobrym utworem, na przykład w "Ciekawych linkach"? Udanej pracy nad tekstem/tekstami.
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 13-11-2011 17:38 |
|
|
Wita forumowe Demoniszcze Na końcu, bo się nie logowało długo, ale wita ciepło, serdecznie i zaprasza do pisania mnóstwa ciekawych postów
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Dodane dnia 13-11-2011 19:30 |
|
|
@Ome
http://www.youtube.com/watch?v=Nijj4nRi9PQ
Wiem dziwny mam gust o;...
@Wszyscy inni ;p
Dzięki wszystkim za motywacje do pracy, w następnym tygodniu pewnie wyjdzie coś z pod mojej ręki ;pp..
|
|
Autor |
Justine123450
Uytkownik
Postw: 32
Data rejestracji: 23.10.11 |
Dodane dnia 17-11-2011 07:43 |
|
|
Ello Witam faceta. A co się stało, że interesujesz się opowiadaniami yaoi? ^^ |
|
Autor |
Limu
Uytkownik
Dodane dnia 17-11-2011 16:09 |
|
|
Ano tak jakoś, raz gdy szperałem w gogle natknąłem się na opowieści yaoi i od tamtego czasu czytam na potęgę tego typu opowieści ;pp |
|
Autor |
Justine123450
Uytkownik
Dodane dnia 17-11-2011 18:26 |
|
|
Rozumiem aluzję. ^^ xD
Soeki, ale się pytam jesteś bi czy homo? Wybacz, jeśli cię uraziłam. Bo hetero na pewno by tego nie czytał. |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 18-11-2011 20:00 |
|
|
Trochu niedelikatne pytanie Nikt nie powinien pytać zupełnie obcej osoby o orientację seksualną na forum publicznym
A czytanie yaoi nie musi być od rzeczonej orientacji uzależnione, kwestia w dużej mierze gustu i tolerancji ;3
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
An-Nah
Uytkownik
Postw: 454
Miejscowo: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 18-11-2011 20:22 |
|
|
Ooo, tu się zgodzę. Zdarzyło się jednemu heteroseksualnemu panu czytać moje opowiadanie m/m - w sumie z przypadku, nie doczytał ostrzeżeń XD Anyway, był pozytywnie zaskoczony, a opowiadanie należało do tych bardziej bogatych w erotykę.
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Justine123450
Uytkownik
Dodane dnia 19-11-2011 20:54 |
|
|
Ja jestem bardzo tolerancyjna po prostu jestem ciekawa. Wybacz jeśli cię zakłopotałam albo rozgniewałam. An-Nah - no ja wiem. |
|
Autor |
Kaj
Uytkownik
Postw: 16
Miejscowo: Kraków
Data rejestracji: 02.06.12 |
Dodane dnia 23-07-2012 15:09 |
|
|
Limu ma profil? Nie wiedziałam:D Nigdy nie słyszałam od Ciebie tylu słów na raz:P
Szkoda, że dałeś sobie spokój z pisaniem, bo jestem ciekawa jakby Ci szło..
|
|