Tutaj będą umieszczane odnosniki do stron, na których znalazły się recenzje wydanych przez nas książek
POLECAMY
Pozycje polecane przez naszą stronę. W celu zobaczenia szczegółów należy kliknąć w dany banner
Witamy
Strona ta poświęcona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazującemu relacje homoseksualne pomiędzy mężczyznami. Jeśli jesteś zagorzałym przeciwnikiem lub w jakiś sposób nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opuść tę witrynę - resztę naszych Gości serdecznie zapraszamy
Jak w temacie. Postanowiłam wziąć się, kurde, w garść. W tym celu zamknęłam kwejka, zmieniłam nick na właściwy (wcześniej Ryuzaki) i avatar też, w zasadzie nie wiem po co. Człowiek chwyta się brzytwy jak tonie. Ale z drugiej strony... To mały krok dla człowieka, wielki skok dla ludzkości
Właśnie tak sobie pomyślałam.
Dobra. Jestem leniem, lat 20, kreatywność na poziomie zabójczym z licencją na zabijanie śmiechem i płaczem, fanatyczka yaoi w wersji gore, ostrych akcji i dramatów, mam kota, nawet dwa. Ten pierwszy, Hrabia Ryszard, to mistrz w strzelaniu epickich min, a na zdjęciu wychodzi zawsze jak skrajnie wkur*iony. Drugi, właściwie druga, to klasyczny kociak liżący masło. Mam też konia, który z niewiadomych przyczyn upodobał sobie urywanie wszelkich sterczących części odzieży. Pożegnajcie się ze sznurkami od kaptura, butami na rzepy czy kieszeniami z klapą. Nie daruje wam.
Od jakichś dwóch lat prowadzę forum PBF o tematyce yaoi/więzienie - pewnie ktoś kojarzy, trochę się rozbijamy po sieci, hehe.
Jestem uzależniona od coli zero, seksu, internetu... Samo dobre, samo gęste.
Moim wielkim marzeniem jest móc leżeć, pisać yaoice i mieć z tego na życie w umiarkowanych chociaż warunkach. I przy okazji znaleźć kota, który nie będzie uciekał przed moim narzeczonym. Bo on po prostu jest za wysoki (2 metry, lol), a lubi podnosić koty jak dzieci do góry i często zahacza nimi o żyrandole. Przykre, ale z życia wzięte.
To tak chyba na tyle, bo muszę owe zwierzaki (tak, narzeczonego też) isć nakarmić, chociaż prawdopodobnie wszyscy skończymy z kocimi chrupkami w paszczękach, łącznie ze mną. Bywa*wzrusza ramionami*.
A, tak btw...
Cześć, jestem Sasza 8D
Na górze róże, na dole fiołki
Zaraz cię zgwałcę, a flaki rozrzucę po okolicznych wsiach.
*wyszczerz*
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jeste jeszcze naszym Uytkownikiem? Kilknij TUTAJ eby si zarejestrowa.
Bannery do miejsc, w których można nas też znaleźć
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemnością śledzę Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpudła :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, jeśli ktoś tu zagląda i chce wiedzieć, co porabiam, to może zajrzeć do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z różnych przyczyn staram się być optymistą, więc będę trzymał kciuki żeby udało Ci się odtworzyć to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro słyszeć, Jash. Wprawdzie nie czytałem Twojego opowiadania, ale szkoda, że nie doczeka się ono zakońćzenia.