Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
Mam ju偶 konto od paru miesi臋cy, wi臋c my艣l臋 偶e mo偶na si臋 wreszcie przedstawi膰. Mam na imi臋 Ewa, rocznik 88, chi艅ski smok, europejski Lew (cho膰 charakter zdecydowanie Wodnika, ale pono膰 tak si臋 czasem zdarza).
I nie, nie wierz臋 w horoskopy - przynajmniej nie na zasadzie przepowiedni.
Co o mnie? Kilka os贸b mo偶e mnie kojarzy膰 z bloga ("Derreo Story" ), kilka z ksi膮偶ki wydanej przez TCD ("Kochanek Magii" ). Sporo jest miejsc w internecie, w kt贸rych mo偶na mnie znale藕膰. Zwykle znajduje si臋 te偶 mas臋 b艂臋d贸w, poniewa偶 jestem dysortografem. Pracuje jednak od dawna nad wyleczeniem si臋 z tego i pracowa膰 b臋d臋 do dnia, w kt贸rym osi膮gn臋 sukces. Amen.
Jestem osob膮 z wiecznym deficytem czasu, robi膮c膮 tysi膮c rzeczy jednocze艣nie. W g艂owie mam ca艂e wszech艣wiaty pr贸buj膮ce za moim po艣rednictwem przela膰 si臋 do naszego uniwersum. Przez to niemal ca艂y czas co艣 tworz臋, rysuj臋, pisz臋, opowiadam, kreuj臋 w ka偶dy dost臋pny mi spos贸b.
Uwielbiam muzyk臋 i bez niej nie widz臋 swojego 偶ycia. Je艣li nazwy takie jak: Ayreon, Therion, Alter Bridge, Doro, Placebo, System of a Down, Coldplay, Star One, Deep Forest, Archive, Fever Ray m贸wi膮 ci co艣, to znaczy 偶e gustujemy w podobnych klimatach.
Literacko siedz臋 w fantasy, ale czasem zdarzaj膮 mi si臋 romansy z sienc fikcion. Ulubieni autorzy: Tolkien, Sapkowski, Ursula K. LeGuin, Piekara. Filmowo podobnie. Ostatnio da艂am si臋 uwie艣膰 Lokiemu z Avengers i jestem ci臋偶ko zakochana ju偶 od roku (jak pi臋tnastolatka... a co tam!).
Zdarza mi si臋 te偶 czyta膰 mangi i ogl膮da膰 anime. Tu podam tylko po dwa tytu艂y. Mangi: "Seimaden" i "Yami no Matsuei", anime "Ai no Kusabi" i "Neon Genesis Evangelion". Znam tego wi臋cej, ale te cztery tytu艂y najlepiej odzwierciedlaj膮 m贸j gust.
I uwielbiam m贸wi膰 o sobie. Zawsze m贸wi臋 o sobie. Nawet je艣li my艣lisz, 偶e m贸wi臋 o Tobie, to jednak tak naprawd臋 monologuje na sw贸j w艂asny temat
To chyba tyle Witam wszystkich!
Edytowane przez Hiniuial dnia 03-03-2013 12:42
Wygl膮da na to, 偶e jeste艣 tu bardziej zadomowiona ni偶 ja, ale mimo wszystko: witaj Te偶 mam za sob膮 przygod臋 z Yami no Matsuei i Ai no Kusabi, chocia偶 zamiast Evangeliona wybra艂am sobie Gundamy.
M贸w o sobie sporo - przyda si臋 troch臋 ruchu na Forum
Dzi臋kuj臋 za powitanie
Ale - zamiast o sobie - lepiej chyba m贸wi膰 o wsp贸lnych zainteresowaniach? Zw艂aszcza, 偶e internet to internet: "Masz prawo zachowa膰 milczenie. Wszystko, co powiesz, mo偶e by膰 u偶yte przeciwko tobie." Jak tylko b臋d臋 mia艂a troszk臋 czasu, postaram si臋 zapozna膰 z tematami na kt贸re si臋 tu dyskutuje i zacz膮膰 udziela膰.
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.