Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
Post體: 16 Miejscowo舵: Krak贸w Data rejestracji: 02.06.12
Dodane dnia 05-10-2012 17:54
Witam wszystkich
Jestem Obcym na w艂asnej planecie, samotnym gadu艂膮 o stu twarzach, introwertykiem z syndromem psychicznego ekshibicjonizmu, z艂o艣liwcem- optymist膮. Nie rozumiem ludzi. Ci臋偶ko mnie obrazi膰, cho膰 艂atwo si臋 focham. Dla przyjaci贸艂 mog臋 zrobi膰 wszystko, ale nie umiem ich zdoby膰. Uwielbiam docinki, t艂umy, koty, kluby, muzyk臋, wielkie miasta i Bieszczady. Drgam a nie p艂yn臋; nie lubi臋 sta艂o艣ci, wielkich s艂贸w, grzecznych ludzi, radykalnych s膮d贸w, nakaz贸w i zakaz贸w, nie umiem s艂odzi膰 i pociesza膰, nie s艂ucham rad, nie ufam. Gram: zna mnie tylko jedna osoba.
Czasem pisz臋.
Czasem rysuj臋.
O sobie nie potrafi臋 pisa膰 zwyczajnie..ale mieszcz臋 si臋 gdzie艣 tam w granicach powy偶szych stwierdze艅.
"Znam" tu par臋 duszyczek, kt贸re umilaj膮 mi wieczory rozmowami o wszystkim i o niczym. Najwa偶niejsi to Ci, kt贸rych spotykam najcz臋艣ciej, ale to te偶 tacy, kt贸rzy wywarli na mnie najwi臋ksze wra偶enie poppy: za pi臋膰 wsp贸lnych lat i wszystkie kt贸re b臋d膮 Greed: za snucie opowie艣ci, kt贸re przypominaj膮 o co chodzi w zwi膮zkach, za postacie z tych opowie艣ci, g贸ry ciep艂a, poczucie humoru, za fragmenty realnego 偶ycia, kt贸rymi si臋 czasem dzieli, Limu: za optymizm, emotikonki i zdrowe podej艣cie do rzeczywisto艣ci, dracjonis: za wszystko, a szczeg贸lnie rozmowy po nocach, teksty "no nie id藕", kt贸re 艂echtaj膮 moj膮 zblazowana pr贸偶no艣膰, i co艣, co by膰 mo偶e, mo偶na nazwa膰 zaufaniem, za relacj臋 Szczeni膮tko - Suczyca :-*, Aquarius: wbrew temu, co si臋 mo偶e wydawa膰, lubi臋 stwora. Pomaga skraca膰 zdania, pierwszy mnie tu powita艂, wymy艣li艂 g贸wniarza, potrafi by膰 bardzo mi艂y, czasem gadamy ca艂e noce i przesypiamy ca艂e ranki.. An-Nah: jako jedyn膮 z ca艂ej bandy spotkan膮 w realu, za umiej臋tno艣膰 szycia, odwag臋 w kreowaniu swojej przysz艂o艣ci, niezachwian膮 wiar臋 w siebie.
Nie mam tu ulubionego pisarza, mam za to ulubione opowie艣ci: B膮d藕 mi Flabry, 艢nieg w czerwcu Demon Lionki.
Post體: 489 Miejscowo舵: Hell, as usual ;3 Data rejestracji: 03.11.11
Dodane dnia 06-10-2012 15:41
Witam r贸wnie偶 Jako forumowy Demon, kt贸ry g艂贸wnie wpada i wypada, ale w gruncie rzeczy jest mi艂膮 besti膮
Ciesz臋 si臋, 偶e m贸j tekst podoba艂 Ci si臋 tak bardzo, 偶e zaliczasz go do swoich ulubionych To bardzo, bardzo mi艂e s艂ysze膰, 偶e m贸j tw贸r mo偶na polubi膰 do tego stopnia
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.