Autor |
Aquarius |
Aquarius
Super Administrator
Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 01-11-2011 09:41 |
|
|
Zostałem ochrzaniony, że jeżeli chcę żeby inni coś o sobie opowiedzieli, to powinienem dać przykład. Chociaz po prawdzie to mi się nie chce, bo jestem strasznie leniwym ludkiem, ale niech wam będzie.
płeć: zależy od humoru mojej weny Raz mówi o sobie "ona", a raz "on"
wzrost: 172 cm
waga: wena krzyczy żebym siedział cicho, bo inaczej mnie ukatrupi, więc nie powiem
oczy: wodniste, chociaż w dowodzie pisze "niebieskie"
zainteresowania: ostatnio mi się zmieniły i przerzuciłem się na mangi i anime. Lubię wszystkie z wyjątkiem hentai. A yaoi to juz mój nałóg
Co do muzyki to mam parę ulubionych zespołów, ale generalnie to może mi się spodobać każdy utwór, zależy czy wpadnie w ucho i zostanie czy wyleci drugą stroną
Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć? Jak pomyślę, to może coś dopiszę
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
RE: Aquarius |
Ome
Uytkownik
Postw: 301
Miejscowo: Potężny Księgozbiór
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 01-11-2011 20:41 |
|
|
I teraz wszyscy chórkiem, jak na spotkaniu Anonimowych Forumowiczów: cześć, Aquarius!
(Ale to nie był ochrzan! Co najwyżej aluzja subtelna jak walec drogowy )
Skoro płeć zależy od nastroju weny, to rozumiem, że teraz można się spokojnie zwracać do Ciebie w formie męskiej? Bo dobrze pamiętałam, że w notach odautorskich Twoich pierwszych tekstów pojawiała się forma żeńska, ale ostatnio aż się zastanawiałam, czy jednak odruchowo nie przerobiłam Ci płci w wyniku przyzwyczajenia, że przeważająca część publikujących tu osób to właśnie dziewczyny.
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
Źródło cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Dodane dnia 02-11-2011 17:21 |
|
|
[quote]Ome napisał/a:
Skoro płeć zależy od nastroju weny, to rozumiem, że teraz można się spokojnie zwracać do Ciebie w formie męskiej?
Spoko Ome, jakkoliwek się do mnie zwrócisz nie będzie problemu, jednakże obecnie moja wena jest na etapie mówienia o sobie "on". Może za jakiś czas znowu będzie "ona"... któż to moze przewidzieć hehehehe
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Ome
Uytkownik
Dodane dnia 02-11-2011 21:47 |
|
|
Dobrze wiedzieć, ale postaram się nie mieszać form wbrew potrzebom
Przy okazji - czy każdy zakłada własny temat "przedstawieniowy", czy pasożytniczo lecimy z przedstawieniami pod Twoim postem?
"No wiesz, standardy muszą być. Jak jest licealista, to koniecznie musi mieć chłopaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo właściciela sklepu z kosiarkami".
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Dodane dnia 02-11-2011 22:06 |
|
|
Ome napisał/a:
Przy okazji - czy każdy zakłada własny temat "przedstawieniowy", czy
pasożytniczo lecimy z przedstawieniami pod Twoim postem?
Każdy swój temat. Tak przynajmniej będzie wiadmo kto już się przedstawił, a kto się miga
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Edytowane przez Aquarius dnia 02-11-2011 22:06 |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 05-11-2011 12:51 |
|
|
Witaaaam
Zaraz wezmę przykład i też o sobie coś opowiem ;3
I też średnio lubię hentai ;3 Ale to głównie dlatego, że one z reguły z fabułą mają tyle wspólnego, ile fistaszek z bolidem F1 X3 Niby wiem, że z założenia z ekranu/stron ma się tam ulewać wiadomo co, ale i tak mnie to drażni XD
A jakie są te ulubione zespoły? |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Dodane dnia 05-11-2011 18:00 |
|
|
Demon Lionka napisał/a:
A jakie są te ulubione zespoły?
Tylko nie śmiać sie prosze, bo zamilknę na wieki
1. Czerwone Gitary
2. Skaldowie
3. Electric Light orchestra
4. całkiem sporo zespołów szantowych
5. Nightwish
6. Budka Suflera
7. Anna Jantar
8. muzyka z Andów , Boliwi i Ekwadoru
9. muzyka irlandzka
|
Autor |
Ome
Uytkownik
Dodane dnia 05-11-2011 19:00 |
|
|
Aquarius, za ELO masz u mnie plusa jak stąd do Grenlandii i z powrotem ELO to Klasyka przez duże "K"!
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 05-11-2011 20:37 |
|
|
Nie zamilkaj, Aquarius Ani na wieki, ani w ogóle
Nightwish'a strasznie lubię, przypuszczam, że - fałszując niemiłosiernie - byłabym w stanie z pamięci wyśpiewać większość piosenek Budkę Suflera też :3 Zespołów szantowych nie znam, ale szanty lubię - niektóre przynajmniej I muzyka irlandzka świetnaaa :3 Tańczyłam kiedyś w odległych czasach licealnych tańce irlandzkie, mieliśmy szkolenia i w ogóle - talenty taneczne były z nas raczej mizerne, ale mieliśmy z tego kupę zabawy i jeszcze więcej zakwasów XD
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Dodane dnia 05-11-2011 21:03 |
|
|
Zapomniałem jeszcze dodać:
10. Piotr Szczepanik
11. Ennio Moricone
12. Gregorians
13. Era
14. Enya
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Edytowane przez Aquarius dnia 15-11-2011 21:32 |
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator
Dodane dnia 05-11-2011 21:05 |
|
|
A wiesz Ome, że w listopadzie ELO ma koncert w Wawie ?
Niestety nie mogę iść, bo moje kochanie straciło robotę i nie stać mnie na wybulenie stówy za jeden bilet
Mam nadzieję, ze jeszcze kiedyś zawitają do nas i będę mół zaszaleć
|
Autor |
Ome
Uytkownik
Dodane dnia 05-11-2011 21:14 |
|
|
Niestety, dla mnie ten koncert to też niedostępny marzenie - ale liczę, że przynajmniej będą jakieś transmisje w telewizji.
A Nightwisha, Budkę i piosenki Jantar też lubię - choć tej ostatniej coś mało w radiu, trzeba będzie poguglować na YT.
|