Autor |
Hi! |
Morek
Uytkownik
Postw: 15
Miejscowo: Wołomin
Data rejestracji: 12.05.12 |
Dodane dnia 16-05-2012 22:00 |
|
|
Cześć.. jestem tu nowa.. Nie piszę od dawna, i nie jestem w tym wybitna rysuję jak rysuję(Nikt nie narzeka) Miałam kilka kaprysów przez które powstały moje książki. Rysuję bo to lubię...robię też bransoletki z muliny, kolczyki z modeliny i łapacze snów. Lubię yaoi i nie narzekam na brak niewiedzy w tej dziedzinie. Lubię koty, heh to było trochę bez sensu. Co by tu jeszcze...Jestem raczej pozytywnie nastawiona osobą. Znajomi i przyjaciele mówią mi Kotosia, albo Kot.. doo wyboru..
Żyję..no i jestem.. |
|
Autor |
RE: Hi! |
Aquarius
Super Administrator
Postw: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 17-05-2012 17:57 |
|
|
Witam w imieniu administracji. Mam nadzieję, że znajdziesz to coś co cię zainteresuje i zostaniesz z nami na dłużej. Możesz tu porozmawiać z ludźmi zupełnie bez sensu, jak równierz na poważne tematy.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 17-05-2012 19:17 |
|
|
O jaki przeuroczy koteczeeeek w avatarze! Też uwielbiam koty, a już zwłaszcza mojego Pana Koty są świetne!
A w związku z nienarzekaniem na brak niewiedzy o yaoi - nie zechciałabyś może napisać artykułu? O yaoi z wątkami chrześcijańskimi, kościelnymi itp? Bo musimy oddać artykuł do magazynu Visual Scene, a póki co nikt mi się nie pali X3
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
naru
Uytkownik
Postw: 130
Data rejestracji: 08.01.12 |
Dodane dnia 18-05-2012 19:55 |
|
|
witamy obys sie chetnie udzielala, bo my jestesmy bardzo, bardzo sympatyczni btw Lionka nie dziwie sie, ze nikt sie nie pali, ja na słowo "kosciol" dostaje tygodniowej wysypki czy to tylko na pismie czy ta gorsza wersja czyli pojscie do niego
|
|
Autor |
Morek
Uytkownik
Postw: 15
Miejscowo: Wołomin
Data rejestracji: 12.05.12 |
Dodane dnia 18-05-2012 21:33 |
|
|
Demon Lionka napisał/a:
O jaki przeuroczy koteczeeeek w avatarze! Też uwielbiam koty, a już zwłaszcza mojego Pana Koty są świetne!
A w związku z nienarzekaniem na brak niewiedzy o yaoi - nie zechciałabyś może napisać artykułu? O yaoi z wątkami chrześcijańskimi, kościelnymi itp? Bo musimy oddać artykuł do magazynu Visual Scene, a póki co nikt mi się nie pali X3
Oki coś tam mogę nabazgrać, ale prooszę o jakieś podpowiedzi
Żyję..no i jestem.. |
|
Autor |
Namida Kazeno
Administrator
Postw: 160
Miejscowo: Milicz
Data rejestracji: 22.09.11 |
Dodane dnia 18-05-2012 22:39 |
|
|
Witaj.
Za radą Fu, która nie ma kompa, sugeruję:
" Little Lost Lamb - romans z ksiedzem, Temptations, Yume Musubi, Koi Musubi
Mikazuki no Kimi (You at the New Moon)
Akuma no Himitsu, Kamisama no Ude no Naka de, Necrateholic."
Mam na imię Namida i jestem pracoholiczką. V____V"" |
|
Autor |
Demon Lionka
Uytkownik
Postw: 489
Miejscowo: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 19-05-2012 00:02 |
|
|
Ode mnie:
Był epizod z seminarium dla księży albo męską szkołą katolicką w jednym z pierwszych tomów Yami no Matsuei.
Był epizod z księdzem w Sex Therapist.
Baaaardzo proszę, jeśli zdecydujesz się na napisanie artykułu - oddaj mi go do niedzieli, ponieważ muszę jeszcze zrobić korektę i dopiero mogę wysłać do VS ._.
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
tygrusia
Uytkownik
Postw: 31
Miejscowo: Birmingham
Data rejestracji: 23.12.11 |
Dodane dnia 19-05-2012 20:58 |