Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
przenie艣my si臋 do g艂upawek noc膮 xP jak Szehina radzi~
"EARTH to pervert staring at my hot body!"
"Stop that. You're distracting me from looking at you."
"I'm not a peice of meat!"
"Tell that to my dick right now."
"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj
Post體: 301 Miejscowo舵: Pot臋偶ny Ksi臋gozbi贸r Data rejestracji: 29.10.11
Dodane dnia 21-02-2012 00:35
Cz艂owiek wyszed艂 rano z domu, wr贸ci艂 wieczorem, obudzi艂 si臋 o p贸艂nocy, zerkn膮艂 niezobowi膮zuj膮co na forum i musia艂 szcz臋k臋 pozbiera膰 z pod艂ogi...
Cz艂owiek, czyli ja. No ludzie, dwana艣cie stron powitania?
Cze艣膰, Wiking, oby艣 dzia艂a艂 r贸wnie wenogennie na komentuj膮cych, jak dzia艂asz na witaj膮cych Ci臋 w postach! (Tak, Aquarius wie, do kogo mi臋dzy innymi pij臋). 呕yczy艂abym Ci radosnego forumowania, ale widz臋, 偶e ju偶 si臋 dobrze odnalaz艂e艣... wi臋c 偶ycz臋 Ci jedynie wytrzyma艂o艣ci I maszynki do autoklonowania, te偶 by Ci si臋 przyda艂a.
Shat, ja si臋 o tego kr贸lika upomn臋. Gdy si臋 ju偶 w ko艅cu w tym roku spotkamy... (Kr贸lik, i to fioletowy? Jak mog艂a艣 mi go nie da膰? Urodziny mia艂am w grudniu! A w lipcu to sama wiesz. I 偶adnego fioletowego kr贸lika w prezencie???)
"No wiesz, standardy musz膮 by膰. Jak jest licealista, to koniecznie musi mie膰 ch艂opaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo w艂a艣ciciela sklepu z kosiarkami".
殴r贸d艂o cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss
Edytowane przez Ome dnia 21-02-2012 00:36
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.