Autor |
hej |
Flabra
U縴tkownik

Post體: 63
Miejscowo舵: Lublin
Data rejestracji: 18.02.12 |
Dodane dnia 19-02-2012 00:41 |
|
|
Chcia艂am si臋 ze wszystkimi przywita膰.
Niekt贸rych kojarz臋 przez ich teksty, na kt贸re trafi艂am ju偶 kiedy艣 i na pewno bardzo mi艂o b臋dzie zamieni膰 kilka s艂贸w z ich autorami.
Kiedy艣 zagl膮da艂am na TCD, potem min臋艂o troch臋 czasu, zanim powr贸ci艂am do yaoi, jednak g艂贸wnie na NLu. Teraz jednak zdecydowa艂am si臋 troch臋 powrzuca膰 swojej tw贸rczo艣ci tutaj, troch臋 te偶 poczyta膰 tutaj, bo odczuwam potrzeb臋 ciekawych, dobrze napisanych opowiada艅.
My艣l臋, 偶e powoli, powoli b臋d臋 si臋 tutaj zadomawia膰, chocia偶 zazwyczaj ci臋偶ko mi si臋 zakotwiczy膰 w jaki艣 spo艂eczno艣ciach.
O mnie powiem tyle, 偶e jestem wszechstronna, je艣li chodzi o zainteresowania i ci臋偶ko w jaki艣 kr贸tki spos贸b opisa膰 typ cz艂owieka, do kt贸rego si臋 zaliczam. Kiedy sama siebie pr贸buj臋 zaszufladkowa膰 jako艣, nie bardzo mi to wychodzi.
Wi臋c powiem tyle, 偶e jestem dziewczyn膮 w kr贸tkich sp贸dniczkach i wysokich obcasach, kt贸rej przyjemno艣膰 sprawia d藕wiganie ci臋偶kich rzeczy i b贸l towarzysz膮cy wysi艂kowi, jestem cz艂owiekiem olewaj膮cym zaj臋cia, 偶eby sobie po艣wi臋ci膰 popo艂udnie na pisanie, ale r贸wnocze艣nie przera藕liwie ambitnym i uznaj膮cym 艣ci膮gawki za co艣 okropnego.
Jednocze艣nie jestem otwarta i tolerancyjna i niewiele rzeczy mo偶e mnie zdziwi膰, oraz mam bardzo konserwatywne podej艣cie do wielu spraw.
Chyba si臋 troch臋 rozpisa艂am.
W ka偶dym razie mam nadziej臋, 偶e b臋dziemy mie膰 okazj臋 pozna膰 si臋 lepiej.
Mi艂ego dnia 
"Kto wie, mo偶e prawdziwa wolno艣膰 to miejsce, do kt贸rego mo偶na wr贸ci膰" |
|
Autor |
RE: hej |
kkohaku
U縴tkownik

Post體: 517
Miejscowo舵: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 00:55 |
|
|
Witaj Flabra ! (ciekawy nick, ma jakie艣 znaczenie?XD)
My艣l臋, 偶e szybko si臋 tutaj zadomowisz ^__^ W sumie nie ma wyj艣cia, jak zagl膮da si臋 tu przynajmniej codziennie i co艣 napisze lub pogada z kim艣
Nie ma co si臋 szufladkowa膰 Ka偶dy na sw贸j spos贸b jest inny, a schematy s膮 tylko i wy艂膮cznie dla os贸b naiwnych, kt贸re z lenistwa nie potrafi膮 zag艂臋bi膰 si臋 w czyje艣 wn臋trze aby tam zobaczy膰, 偶e w艂a艣nie ka偶dy jest inny
Podziwiam latanie na obcasach xD Ja przez sw贸j wzrost nie robi臋 tego oraz sam kompleks, 偶e taka du偶a jestem xP
Tolerancja wa偶na rzecz, plus empatia, kt贸rej brakuje tak偶e wielu ludziom.
To czekamy na Twoje teksty, b膮d藕 komentarze u innych os贸b  |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 01:15 |
|
|
Nick oznacza z 艂aciny "powiew, bryza"
Je艣li chodzi o moje teksty to pierwszy ju偶 czeka, 偶eby si臋 tu pojawi膰 i my艣l臋, 偶e potem powoli b臋d膮 nast臋pne.
A komentarze zostawiam bardzo ch臋tnie, szczeg贸lnie, kiedy mam do powiedzenia (napisania) co艣 wi臋cej ni偶 "bardzo mi si臋 podoba, czekam na wi臋cej". Ci, kt贸rzy dobrze pisz膮, raczej to lubi膮, 偶e w moich komentarzach daje z siebie wi臋cej. Inni, u kt贸rych jest wi臋cej minus贸w i plus贸w czasem zarzucaj膮 mi, 偶e si臋 czepiam. A ja zawsze staram si臋 by膰 mi艂a.
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Post體: 517
Miejscowo舵: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 01:22 |
|
|
O, ciekawe znaczenie 
Komentuj膮c zawsze jest ryzyko, 偶e krytyka mo偶e by膰 r贸偶nie odebrana, bo ka偶dy autor inaczej j膮 interpretuje. U mnie mo偶esz bez przeszk贸d pisa膰 co uwa偶asz, 偶e powinno si臋 doszlifowa膰. Wiem, 偶e nie jestem mistrzem i ka偶da uwaga jest cenna.
A w pisaniu preferujesz jakie艣 konkretne gatunku, w kt贸rych dobrze si臋 czujesz? |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 01:41 |
|
|
nie mam 偶adnego konkretnego gatunku, ale zazwyczaj tworz臋 jakie艣 takie kr贸tsze formy, d艂u偶sze tekstu ci膮gn膮ce si臋 przez milion rozdzia艂贸w nie s膮 dla mnie, chocia偶, oczywi艣cie, pr贸buj臋.
Lubi臋 r贸偶norodno艣膰 tematyczn膮, dlatego troch臋 pr贸buj臋 nieco horrorowatych rzeczy pisa膰, inne z kolei s膮 humorystyczne i romantyczne.
Na pewno przeczytam co艣 twojego i pozostawi臋 pod tekstem wiadomo艣膰 zwrotn膮, co s膮dz臋 na temat 
|
Autor |
Aquarius
Super Administrator

Post體: 216
Data rejestracji: 28.06.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 09:11 |
|
|
No to mamy kolejnego "czepialskiego" komentatora w naszym gronie 
Ja witam w imieniu administracji i mam nadziej臋, 偶e szybko si臋 zadomowisz i poczujesz panuj膮cy tutaj klimat.
Co do komentowania, to pisz co uwa偶asz, a jak autor si臋 za to obrazi, to olej go, znaczy, ze nie by艂 wart Twojego komentarza
Nigdy nie dyskutuj z idiot膮. Najpierw 艣ci膮gnie ci臋 do swojego poziomu, a potem pokona do艣wiadczeniem |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 09:40 |
|
|
podoba mi si臋 to podej艣cie 
|
Autor |
An-Nah
U縴tkownik

Post體: 454
Miejscowo舵: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 10:42 |
|
|
Hej Flabra, kojarz臋 tw贸j nick z NL, ale przyznam, 偶e od pewnego czasu tam jestem rzadkim go艣ciem i nic twojego nie czyta艂am. W takim razie ch臋tnie nadrobi臋 
I ciesz臋 si臋, 偶e艣 ch臋tna do komentowania 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 10:57 |
|
|
Ja z kolei kojarz臋 troch臋 twojej tw贸rczo艣ci, ale chyba czyta艂am jeszcze w okresie, gdy nie komentowa艂am, wi臋c teraz to nadrobi臋 >
|
Autor |
An-Nah
U縴tkownik

Post體: 454
Miejscowo舵: Thedas/Normandia SR-2
Data rejestracji: 24.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 11:15 |
|
|
To si臋 nie przyznawaj, tylko nadr贸b 
A warning to the prophet
the liar, the honest -
this is war.
To the leader, the pariah
the victim, the messiah -
this is war |
|
Autor |
Shat
U縴tkownik

Post體: 114
Data rejestracji: 10.02.12 |
Dodane dnia 19-02-2012 12:27 |
|
|
Witaj, Flabra!
Bardzo mi艂o pozna膰! An si臋 na pewno cieszy, 偶e ma kolejn膮 kole偶ank臋, z kt贸r膮 mo偶e si臋 czepia膰 autor贸w w komentach. ;D
Mam nadziej臋, 偶e jednak tutaj zapu艣ci膰 korzenie i zostaniesz z nami na d艂u偶ej. ^___^
Baw si臋 dobrze i cz臋sto wchod藕 na forum! ^O^
"EARTH to pervert staring at my hot body!"
"Stop that. You're distracting me from looking at you."
"I'm not a peice of meat!"
"Tell that to my dick right now."
"I have no interest in talking to your dick. Although it seems to be more responsive than your brain."
-Min7girl @ lj |
|
Autor |
Szehina
U縴tkownik

Post體: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 13:32 |
|
|
Witaj Flabra, jest nam bardzo przyjemnie Ciebie pozna膰. Mam nadziej臋, 偶e b臋dziesz sp臋dza膰 tutaj przyjemne chwile Swoj膮 drog膮...Trafi艂a艣 do watahy Z艂ych Wilk贸w, nied艂ugo si臋 o tym przekonasz 
Pozdrawiam! |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 13:44 |
|
|
wataha z艂ych wilk贸w... brzmi 艣wietnie >
|
Autor |
Szehina
U縴tkownik

Post體: 270
Data rejestracji: 21.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 13:51 |
|
|
Napisa艂abym gang zbzikowanych kot贸w (z racji, 偶e mamy tu mn贸stwo mi艂o艣niczek miauczek) jednak nie by艂oby ,,tego" szczeg贸lnego wyd藕wi臋ku. 
Edytowane przez Szehina dnia 19-02-2012 15:20 |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 14:03 |
|
|
racja, gang zbzikowanych kot贸w traci ten klimat 
|
Autor |
Ome
U縴tkownik

Post體: 301
Miejscowo舵: Pot臋偶ny Ksi臋gozbi贸r
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 16:16 |
|
|
Cze艣膰, mi艂o pozna膰 mi艂o艣niczk臋 wysokich obcas贸w o 艂aci艅skim nicku! I obcasy, i 艂acina to du偶e plusy (no, 艂acina to wielki plus).
Mi艂ego 偶ycia forumowego 
"No wiesz, standardy musz膮 by膰. Jak jest licealista, to koniecznie musi mie膰 ch艂opaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo w艂a艣ciciela sklepu z kosiarkami".
殴r贸d艂o cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Flabra
U縴tkownik

Dodane dnia 19-02-2012 17:43 |
|
|
艂acina niestety aktualnie zosta艂a mi nieco obrzydzona przez koszmarn膮 kobiet臋, kt贸ra prowadzi zaj臋cia 
|
Autor |
Ome
U縴tkownik

Post體: 301
Miejscowo舵: Pot臋偶ny Ksi臋gozbi贸r
Data rejestracji: 29.10.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 18:27 |
|
|
Wsp贸艂czuj臋, 艂acina jest przepi臋kna i obrzydzanie jej to zwyk艂a zbrodnia.
"No wiesz, standardy musz膮 by膰. Jak jest licealista, to koniecznie musi mie膰 ch艂opaka albo z mafii, albo lekarza, albo architekta, albo w艂a艣ciciela sklepu z kosiarkami".
殴r贸d艂o cytatu: Jedyna i Niepowtarzalna Natiss |
|
Autor |
Nanase
U縴tkownik

Post體: 36
Miejscowo舵: Krosno
Data rejestracji: 16.12.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 19:20 |
|
|
*wita machaj膮c 艂apk膮* nya.
"Sztuka nie jest miejscem wojny. Dzie艂o sztuki jest wyrazem osobowo艣ci, wra偶liwo艣ci i zdolno艣ci."
-Shinichi Suzuki (1898-1998) |
|
Autor |
Demon Lionka
U縴tkownik

Post體: 489
Miejscowo舵: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 19-02-2012 19:32 |
|
|
Wita sp贸藕niony i pewnie na samym ko艅cu - naczelny Demon tego forum Super, 偶e przyby艂 do nas kto艣, kto deklaruje, 偶e pokomentuje Z komentarzami u nas posucha straszna, wi臋kszo艣膰 czytelnik贸w (wej艣cia na kolejne rozdzia艂y opowiada艅 cz臋sto setk臋 przekraczaj膮 X3) co艣 woli milczenie 
Kogo艣 konkretnego tu kojarzysz po tekstach? Poza An? Od An polecam gor膮co "Dzieci boga granic"! :3 Ja si臋 wci膮gam i uzale偶niam od tego :3
Kyu, mam nadziej臋, 偶e Ci si臋 u nas spodoba i zostaniesz z nami d艂ugo i b臋dziesz du偶o pisa艂a 
A obcas贸w pozazdro艣ci膰 Ja nie mog臋 d艂ugo chodzi膰, bo nogi mnie za bardzo bol膮 Zrezygnowa艂am z kozak贸w na obcasie na zim臋 i oficerki na p艂askim kupi艂am 
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|