Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
Tak 偶eby nikt nie pomy艣la艂, 偶e o Was zapomnia艂am - je艣li kto艣 tu jeszcze zagl膮da, to niech wie i powie innym - kocham Was i pr臋dzej mnie szlag trafi nim o Was zapomn臋.
Ostatnie cztery rozdzia艂y z pierwszego tomu Sacrificing Arc s膮 ju偶 u bety. Pierwszy z drugiego tomu ju偶 w t艂umaczeniu. B臋d臋 to przek艂ada膰 w swoim 艣limaczym tempie, pewnie z kr贸tkimi przerwami na jakie艣 fluffy.
I o tym w艂a艣ciwie chcia艂am napisa膰. Je艣li macie jaki艣 fik, kt贸rego t艂umaczenie bardzo chcieliby艣cie zobaczy膰, to dajcie zna膰 ;] Ch臋tnie prze艂o偶臋 co艣 dobrego.
Ostatnio jestem nakr臋cona na destiele [Dean/Cas z serii "Supernatural"] i zosany [Zoro/Sanji z serii "One Piece"], ale wczoraj przypadkiem natkn臋艂am si臋 na Erevi [Eren/Levi z "Shingeki no Kyojin"] i musz臋 przyzna膰, 偶e mam naprawd臋 spory ubaw XD Nie moja seria, nie m贸j fandom, ale i tak 艣wietnie si臋 bawi臋.
Wi臋c podsy艂ajcie mi co tam znajdziecie. Jak macie jakie艣 pytania, to ten temat jest te偶 od zadawania ich. Dzia艂 jest pusty jak po jakiej艣 bombie, 艂atwo b臋dzie mi go znale藕膰 ;]
Jedyne wielkie "NIE", jakie mam w tej chwili, to fik "Twist and shout", destiel. Boj臋 si臋 go jak zarazy, bo podobno niszczy psychicznie gorzej od samego serialu. No i ma w tagach "major character death". NOPE. NOPENOPENOPE. Mo偶e jak b臋d臋 mia艂a pod艂y humor. Teraz mam dobry i nawet nie b臋d臋 go czyta膰.
Ale ca艂a reszta - dawajcie. Przyjmuj臋 na klat臋
PS: pozamienia艂am wszystkie zwyk艂e nawiasy na kwadratowe, bo nagle tekst mi si臋 zaroi艂 od emotek mru偶膮cych oko x_x chyba jaki艣 bug...
Sex is not the answer.
Sex is the question.
'Yes' is the answer.
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jeste jeszcze naszym U縴tkownikiem? Kilknij TUTAJ 縠by si zarejestrowa.
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.