Temat na uwagi i opinie dotycz膮ce ksi膮偶ki pt. "艢wiaty"
Przeniesione z dyskusji og贸lnej - wybrane cytaty
-------------------------------------------------------
Ariel-chan napisa艂/a:
Co do "艢wiat贸w".
M贸j zdecydowany nr 1 to "Nauki empiryczne". U艣mia艂am si臋 nieziemsko i prawd臋 mowi膮c, zgadzam si臋 z ka偶dym "narracyjnym s艂owem" autorki, ba, nawet ze zdaniami bohater贸w si臋 zgadzam! Boskie bylo ^^ Taka obyczaj贸wka niby o niczym, a jednak cieszy najbardziej :333 Bardzo mi si臋 podoba艂o.
Reszty ju偶 nie pami臋tam xD
Ach, no ale mo偶e tak og贸lnie powiem, i偶 yaoi tam by艂o tyle co kot nap艂aka艂 @.@' W pierwszym opku - w og贸le, nawet aluzji i w og贸le nie za bardzo mi si臋 podoba艂o...
Opowiadanko o smokach... Namidzia, ja ju偶 Ci mowi艂am, 偶e yaoi wci艣ni臋te na si艂臋 tam by艂o i to by艂o wida膰 ^^'' Ale og贸lnie, to mi si臋 podoba艂o, dobrze napisane ;3
Pozosta艂e, no mo偶e nie licz膮c tego czego艣 co wygl膮da艂o jak "blog" -.-' xD, te偶 mi si臋 podoba艂y, ju偶 nie b臋d臋 wydziela膰 ka偶dego osobno. Niemniej jednak yaoi w ca艂ej antologii bardzo ma艂o i nie by艂o te偶 偶adnego tekstu, kt贸ry sprawia艂, 偶e serce zabi艂o mocniej i 偶e mog艂abym powiedziec, 偶e by艂o zajebiste.
No, "Nauki empiryczne" by艂y zajebiste :333 I to powiedzie膰 mog臋! Ale tutaj ze wzgl臋du na humor, nie ze wzgl臋du na jakie艣 wzruszaj膮ce, yaoistyczne, czy "bij膮ce sercem" (skr贸t my艣lowy xD) sceny ;3
Nie wiem, czy ktokolwiek mnie w og贸le zrozumia艂, no ale ale... @.@' Nie umiem pisa膰 "recenzji", nawet "pseudo-recenzji" xD To niech b臋dzie tyle, zwala膰 wszystko na moj膮 SKLEROZ臉 i lenistwo, bo nie chcia艂o ju偶 mi si臋 pisa膰 o ka偶dym opku osobno ;3
Edytowane przez Namida Kazeno dnia 04-02-2012 11:32 |