Temat na uwagi i opinie dotyczące książki pt. "Światy"
Przeniesione z dyskusji ogólnej - wybrane cytaty
-------------------------------------------------------
Ariel-chan napisał/a:
Co do "Światów".
Mój zdecydowany nr 1 to "Nauki empiryczne". Uśmiałam się nieziemsko i prawdę mowiąc, zgadzam się z każdym "narracyjnym słowem" autorki, ba, nawet ze zdaniami bohaterów się zgadzam! Boskie bylo ^^ Taka obyczajówka niby o niczym, a jednak cieszy najbardziej :333 Bardzo mi się podobało.
Reszty już nie pamiętam xD
Ach, no ale może tak ogólnie powiem, iż yaoi tam było tyle co kot napłakał @.@' W pierwszym opku - w ogóle, nawet aluzji i w ogóle nie za bardzo mi się podobało...
Opowiadanko o smokach... Namidzia, ja już Ci mowiłam, że yaoi wciśnięte na siłę tam było i to było widać ^^'' Ale ogólnie, to mi się podobało, dobrze napisane ;3
Pozostałe, no może nie licząc tego czegoś co wyglądało jak "blog" -.-' xD, też mi się podobały, już nie będę wydzielać każdego osobno. Niemniej jednak yaoi w całej antologii bardzo mało i nie było też żadnego tekstu, który sprawiał, że serce zabiło mocniej i że mogłabym powiedziec, że było zajebiste.
No, "Nauki empiryczne" były zajebiste :333 I to powiedzieć mogę! Ale tutaj ze względu na humor, nie ze względu na jakieś wzruszające, yaoistyczne, czy "bijące sercem" (skrót myślowy xD) sceny ;3
Nie wiem, czy ktokolwiek mnie w ogóle zrozumiał, no ale ale... @.@' Nie umiem pisać "recenzji", nawet "pseudo-recenzji" xD To niech będzie tyle, zwalać wszystko na moją SKLEROZĘ i lenistwo, bo nie chciało już mi się pisać o każdym opku osobno ;3
Edytowane przez Namida Kazeno dnia 04-02-2012 11:32 |