Autor |
KKOHAKU "Z serca dla oczu" - artbook |
Namida Kazeno
Administrator

Post體: 160
Miejscowo舵: Milicz
Data rejestracji: 22.09.11 |
Dodane dnia 31-03-2012 13:13 |
|
|
Temat na uwagi i opinie dotycz膮ce artbooka pt. "Z serca dla oczu"
Mam na imi臋 Namida i jestem pracoholiczk膮. V____V"" |
|
Autor |
RE: KKOHAKU "Z serca dla oczu" - artbook |
Sitriel
U縴tkownik

Post體: 63
Data rejestracji: 02.11.11 |
Dodane dnia 16-04-2012 19:16 |
|
|
No wi臋c zaopatrzy艂am si臋 grzecznie w artbooka i przez kilka dni czatowa艂am w towarzystwie mojego pieseczka i naostrzonej siekiery na lokalnego lettermana. XD
No wiec paczuszka dosz艂a... (dobre 10 minut si臋 do niej dobiera艂am z pomoc膮 no偶yczek) A potem by艂o: aaaaaa! *-* I zabrak艂o s艂贸wXD
艢liczne ilustracje, 艣liczne wydanie i w og贸le cud, mi贸d i orzeszki.
No co ja mog臋 wi臋cej powiedzie膰? Kkohaku si臋 baaaaardzo postara艂a A mo偶e by艣 tak jak膮艣 mang臋 pope艂ni艂a kochana? |
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Post體: 517
Miejscowo舵: Warszawa
Data rejestracji: 04.12.11 |
Dodane dnia 16-04-2012 22:02 |
|
|
Sitriel *___* bardzo si臋 ciesz臋, 偶e albumik Ci si臋 podoba, jest mi niezmiernie mi艂o z tego powodu! <przytula>
A co do mangi, to dzi臋ki Dream (maine Liebe <3) zrobi艂am 1 strone! xD a 2 w po艂owie naszkicowana, jedyny problem, 偶e ja to o艂贸wkiem tworz臋, bo na kompie nie umiem >__> Jak b臋d臋 mie膰 czas i Dream b臋dzie mnie nami臋tnie m臋czy膰, to pewnie jest szansa na powstanie komiksu z udzia艂em Pana Pecha, kt贸rego pokazywa艂am na rysunkach 
Jeszcze raz dzi臋kuje  |
|
Autor |
Sitriel
U縴tkownik

Dodane dnia 17-04-2012 08:31 |
|
|
Oooooo!!!*-* Jestem bardzo za!!!!!
Ja te偶 tworz臋 o艂贸wkiem, a potem wyka艅czam wszystkie moje cienkopisy. Dzi臋ki ci, o Panie za kart臋 sta艂ego klienta w Szale dla Plastyk贸w w Krakowie. Dzi臋ki temu mam zni偶ki, a jak zbior臋 pieni膮偶ki na karcie to czasem nic nie p艂ac臋.XD Niez艂y patent, nie?
A jeszcze co do samego artbooka. Jest kilka prac, kt贸re wybitnie przypad艂y mi do gustu:
- szkic na pierwszej stronie zaraz po mowie wst臋pnej. Uwielbiam takie szkice^^ Rozp艂ywam si臋, jak widz臋 co艣 tak dopieszczonego mimo o艂贸wka^^
- Nathaniel.*-* No cuuuudo! Ja chc臋 takiego faceta na 偶ywo zobaczy膰, a potem uczepi膰 si臋 jego nogi i j臋cze膰: zabierz mnie ze sob膮, albo chocia偶 daj si臋 zmaca膰XD
- Demon, kt贸rego dedykowa艂a艣 Lionce- Tu nast膮pi艂 znaczny upust krwi z nosa.XD Ach ta klata!
- Itral - no mrauuuuuuuuuuuuuXD
A teraz nast臋puje doping o dalsze rysowanie i trzaska z bata naczelnej NamidyXD
DO ROBOTY! |
|
Autor |
Demon Lionka
U縴tkownik

Post體: 489
Miejscowo舵: Hell, as usual ;3
Data rejestracji: 03.11.11 |
Dodane dnia 17-04-2012 14:47 |
|
|
Bo Demon dla mnie jest pi臋kny i cudowny i w og贸le A ja na sw贸j egzemplarz artbooka jeszcze czekam, to wypowiem si臋, kiedy go dopadn臋 i b臋d臋 mia艂a w 艂apkach ju偶 :3
"- Sometimes even Hell is frozen over.
- Maybe. But even Hell isn't frozen forever."
"Death In Your Eyes..." - Lucifer and Mastema |
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 16:00 |
|
|
Do mnie dzi艣 przysz艂a paczuszka *___* Bardzo mi si臋 podoba wydanie mojego artbooka Haha tak komentuje sw贸j w艂asny projekt, ale chcia艂am podziekowa膰 wydawnictwu, bo nie spodziewa艂am sie, 偶e tak wyjdzie ^__^
Sitriel
Pr贸bowa艂am cienkopisami, ale ja kocham kreskowanie o艂贸wkiem, cienie itp :C No nic mo偶e nie b臋dzie 藕le, wa偶ne 偶ebym zrobi艂a ten komiks xD
Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e znalaz艂a艣 w artbooku prace, kt贸re Ci臋 urzek艂y Raduje to moje serce ^__^ |
|
Autor |
Sitriel
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 16:52 |
|
|
Od razu cz艂owiekowi fajnie, jak komu艣 sie podoba nie? Mnie cieszy, 偶e ludziom si臋 moja manga podobaXD Mo偶e nie jest graficznym cudem, ale m贸wi膮, 偶e humor jest zab贸jczy, a postacie urocze i to mnie cieszy^^ |
|
Autor |
Crimsone
U縴tkownik

Post體: 20
Data rejestracji: 19.02.12 |
Dodane dnia 18-04-2012 18:59 |
|
|
P贸ki co mam obejrzanego artbooka, ale jeszcze nie przemy艣lanego. Grafiki bardzo mi si臋 podobaj膮, nad s艂owami musz臋 si臋 jeszcze raz zastanowi膰. Og贸lnie bardzo dobrze i w pe艂ni profesjonalnie. Troszku drogo, ale jak si臋 chce mie膰 co si臋 lubi, to trzeba cierpie膰. Brawo!!!!! |
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 20:17 |
|
|
Sitriel Widzisz, autor zawsze b臋dzie marudzi膰 i niezadowolony b臋dzie do ko艅ca Na szcz臋艣cie ludzie poza dostrzegaj膮 to co oni nie widz膮
Crimsone Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e moje prace Ci si臋 podobaj膮 !! |
|
Autor |
Demon Lionka
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 20:20 |
|
|
Dzisiaj dosta艂am moj膮 przesy艂k臋 Artbook jest cudowny! Wydany bardzo, bardzo porz膮dnie, gruby, 艂adny papier, ilustracje nie przebijaj膮 na drug膮 stron臋 Od strony technicznej - Kohaku XD B艂臋dy s膮 liter贸wkowe XD Nie poprawi艂a艣 wszystkiego, co pokaza艂am XD
Same rysunki... Niesamowite, jak mo偶na tak pi臋knie rysowa膰 Najbardziej podoba mi si臋 oczywi艣cie m贸j Demon dla mnie, ale to dlatego, 偶e mam do niego sentyment, a poza tym to rysunek z dedykacj膮 dla mnie I urzek艂y mnie mocno jeszcze trzy prace: Itral w p艂aszczu z wysokim ko艂nierzem i zwierzakiem w tle, Daman i wampir Vattghern 
|
Autor |
kkohaku
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 21:32 |
|
|
Lionko te偶 by艂am zdziwiona tymi b艂臋dami O_o bo wrzuca艂am tekst od razu od Ciebie xD Ale pewnie co艣 nawali艂am i teraz nie pami臋tam xD
Ale ciesz臋 si臋, ze rysuneczki nadrobi艂y reszt臋 Bardzo, bardzo <3 |
|
Autor |
Demon Lionka
U縴tkownik

Dodane dnia 18-04-2012 22:03 |
|
|
G艂贸wnie o rysunki chodzi To artbook przecie偶 A Twoje s膮 tak pi臋kne, 偶e naprawd臋 mo偶na si臋 d艂ugo w pojedyncz膮 prac臋 wpatrywa膰 
A b艂臋dy to wobec tego te偶 nie wiem, jakim sposobem si臋 przekrad艂y... Cwane s膮 X3
|