Tutaj b臋d膮 umieszczane odnosniki do stron, na kt贸rych znalaz艂y si臋 recenzje wydanych przez nas ksi膮偶ek
POLECAMY
Pozycje polecane przez nasz膮 stron臋. W celu zobaczenia szczeg贸艂贸w nale偶y klikn膮膰 w dany banner
Witamy
Strona ta po艣wi臋cona jest YAOI - gatunkowi mangi i anime ukazuj膮cemu relacje homoseksualne pomi臋dzy m臋偶czyznami. Je艣li jeste艣 zagorza艂ym przeciwnikiem lub w jaki艣 spos贸b nie tolerujesz homoseksualizmu, to lepiej natychmiast opu艣膰 t臋 witryn臋 - reszt臋 naszych Go艣ci serdecznie zapraszamy
Kochana Kkohaku!! 0_o Chyba chcia艂a艣 napisa膰 ,,na 20 stronach"? W ka偶dym razie o艣wiadczam wszem i wobec, 偶e produkuj臋 opowiadanie ^__^ Pewnie przekroczy 20 stron, ale postaram si臋 pisa膰 nierozwlekle, co jest do艣膰 trudne, bo nie idzie mi tworzenie kr贸tkich opowiada艅 :/
Post體: 160 Miejscowo舵: Milicz Data rejestracji: 22.09.11
Dodane dnia 29-01-2012 20:57
Szczerze m贸wi膮c zastanawiam si臋 nad zniesieniem tego punktu regulaminu. V. V Skoro dla wielu os贸b jest to powa偶ne ograniczenie... >.>' Tylko te偶 nie szalejcie, dobrze? Jak kto艣 chce przys艂a膰 powie艣膰, to mo偶e osobno, nie w ramach antologii. XD
Wi臋cej ni偶 30 str. nie b臋dzie ^__^
Tak, dla mnie to do艣膰 ograniczaj膮ce pisa膰 co艣 z my艣l膮, 偶eby tylko zmie艣ci膰 si臋 w tych nieszcz臋snych 15 stronach. Ja nie mam do tego talentu. Poza tym, gdyby w konkursie wzi臋艂o udzia艂 tylko par臋 os贸b, to lepiej - moim zdaniem - aby prace mia艂y konkretn膮 obj臋to艣膰, prawda? Mo偶e si臋 te偶 zdarzy膰, 偶e znajd膮 si臋 s艂abe dzie艂ka, nie nadaj膮ce si臋 do antologii, ale i tak w niej zamieszczone tylko po to, 偶eby doda膰 ksi膮偶ce obj臋to艣ci :/ Oby moje opowiadanie nie znalaz艂o si臋 w tej drugiej kategorii xD
Bannery do miejsc, w kt贸rych mo偶na nas te偶 znale藕膰
Ciekawe strony
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.
Myar 22/03/2018 12:55 An-Nah, z przyjemno艣ci膮 艣ledz臋 Twoje poczynania literackie
Limu 28/01/2018 04:18 Brakuje mi starego krzykajpud艂a :c.
An-Nah 27/10/2017 00:03 Tymczasem, je艣li kto艣 tu zagl膮da i chce wiedzie膰, co porabiam, to mo偶e zajrze膰 do trzeciego numeru Fantoma i do Nowej Fantastyki 11/2017
Aquarius 28/03/2017 21:03 Jednak ostatnio z r贸偶nych przyczyn staram si臋 by膰 optymist膮, wi臋c b臋d臋 trzyma艂 kciuki 偶eby uda艂o Ci si臋 odtworzy膰 to opowiadanie.
Aquarius 28/03/2017 21:02 Przykro s艂ysze膰, Jash. Wprawdzie nie czyta艂em Twojego opowiadania, ale szkoda, 偶e nie doczeka si臋 ono zako艅膰zenia.